Sambata 5 Octombrie

Scandal uriaș la festivalul Saga! Hardwell și-a anulat show-ul în fața fanilor. Artistul a urcat anii trecuți și pe scena UNTOLD, fără incidente


Prestația unuia dintre cei mai așteptați artiști din line-up-ul primei zile a Festivalului Saga din București nu a fost lipsită de incidente. DJ-ul olandez Hardwell și-a anulat show-ul mult așteptat de fani din cauza unor probleme tehnice și i-a acuzat pe organizatori că nu a fost plătit.  

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. 

Nu funcționează nimic. Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta”, le-a spus Hardwell fanilor care l-au așteptat cu sufletul la gură la București. 

Reacția organizatorilor Saga Festival nu a întârziat să apară la scurt timp după ce dj-ul a cedat nervos pe scenă în fața fanilor.

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți. Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine. SAGA”, au scris organizatorii pe conturile lor de socializare. 

Hardwell a fost și la UNTOLD în 2022, atunci DJ-ul a oferit o prestație lipsită de orice incidente. 

Comentarii Facebook