Vineri 11 Octombrie

Scene șocante pentru o companie aviatică ce operează și la Cluj. Un avion a aterizat de urgență după ce comandantul a murit la bord


Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgență la New York, după ce  comandantul a murit la bord, a declarat un oficial al companiei aeriene, citat de CNN. Avionul zbura pe ruta Seattle - Istanbul, potrivit hotnews.

Pilotul İlçehin Pehlivan, în vârstă de 59 de ani, și-a pierdut cunoștința la un moment dat după ce zborul 204 a decolat din Seattle marți seara, a declarat purtătorul de cuvânt al Turkish Airlines, Yahya Üstün.

Intervenția medicală nu a reușit să îl resusciteze pe căpitan, iar copilotul a decis să efectueze o aterizare de urgență, însă căpitanul a murit înainte ca avionul să aterizeze, a declarat Üstün.

Compania a făcut pregătiri ca pasagerii să ajungă la destinație din New York, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

Pehlivan a lucrat la Turkish Airlines din 2007, a declarat Üstün. Un control medical de rutină efectuat în martie nu a evidențiat probleme de sănătate care l-ar fi împiedicat să lucreze, a declarat acesta.

Comentarii Facebook