Vineri 27 Septembrie

Stațiile ITP din toată România vor fi închise pentru două zile. Anunțul a fost făcut de Registrul Auto Român


Stațiile ITP din România vor fi închise pentru două zile, la începutul lunii octombrie, din cauza unor lucrări de mentenanță la platformele pe care instituția le folosește. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții Registrului Auto Român. 

Conducătorii auto nu vor putea accesa stațiile ITP în weekendul 5 – 6 octombrie 2024, deoarece reprezentanții RAR vor efectua o serie de lucrări de mentenanță asupra platformelor pe care le folosesc. Scopul acestor lucrări este de a îmbunătăți atât performanța, cât și securitatea platformelor utilizate.

„Anunț important: Mentenanță programată în perioada 5-6 octombrie 2024.

Stimați clienți și colaboratori,

Vă informăm că, în intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8:00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24:00, Registrul Auto Român va desfășura lucrări de mentenanță și upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii. Aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura îmbunătățirea performanței și securității platformelor utilizate în cadrul activităților noastre curente.

Vor fi indisponibile activitățile cu stațiile ITP și atelierele TLV precum și serviciul programări activități la RAR. Ne prezentăm scuzele pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea acordată în vederea realizării acestor îmbunătățiri necesare”, a transmis Registrul Auto Român pe paginile de socializare.


Comentarii Facebook