Sunat de amantă, un bărbat a oprit avionul chiar pe pista de decolare: „Nu te duce acasă, rămâi cu mine la Torino!”


Un bărbat a cerut permisiunea să coboare din cursa companiei Iberia spre Madrid după ce a fost sunat de către amanta sa. Femeia l-a rugat să mai stea cu ea, iar acesta s-a conformat. Singura problemă care putea să îi stea în cale a fost avionul care era deja pe pista aeroportului din Torino. Bărbatul a reușit însă să coboare, provocând întârzierea de peste o oră a avionului.

Întrucât telefonul său mobil nu se afla încă în „modul avion”, așa cum este necesar, bărbatul a putut răspunde la un apel de la iubita lui.

Complet tulburată, ea i-a cerut să rămână cu ea: „Nu te duce acasă, rămâi cu mine la Torino!”. Amantul a cerut să i se permită să părăseacă aeronava. 

„Opriți totul, trebuie să ies”

 Avionul Iberian Airlines care zbura, pe 22 iunie, de la Torino la Madrid era deja pe pistă în acel moment, cu motoarele pornite. 

Pilotul aștepta semnalul de decolare de la turnul de control, când bărbatul a sărit de pe scaun și a strigat: „Opriți totul, trebuie să ies, trebuie să ies!”

Martorii oculari au raportat că solicitarea a iscat, inițial, o ceartă cu echipajul de cabină și cu pilotul, dar, ulterior, au decis să se întoarcă la terminal și să-l lase pe bărbat să plece. 

A scăpat fără amendă 

Nu dragostea a convins echipajul să se întoarcă, ci faptul că pasagerul era o amenințare la adresa siguranței zborului. Nu doar că era foarte nervos, ci și extrem de hotărât să iasă.  

Incidentul a dus, în cele din urmă, la o întârziere de 70 de minute. Bărbatul, în schimb, nu doar că a putut să se întoarcă la iubita lui, ci a scăpat și fără amendă.

După cum a transmis operatorul aeroportuar Sagat, într-un comunicat, „pasagerul are dreptul să coboare atâta timp cât avionul nu a decolat”, potrivit libertatea.ro.


Comentarii Facebook