Duminica 8 Septembrie

Tânăr accidentat grav la un festival din cauza teribilismului. Organizatorul, Selly, le ceruse să nu facă asta. Atenție, VIDEO cu impact emoțional!

Un tânăr s-a ales cu fracturi la picioare după un mosh pit, o îmbulzeală provocată intenționat de grupuri din public la unele concerte sau festivaluri.

Accidentul s-a produs la Festivalul ”Beach, please!” care are loc zilele acestea la Costinești și care a fost marcat de mai multe incidente legate de sănătatea spectatorilor. Pe fondul căldurii excesive și a numărului mare de spectatori, s-au înregistrat mai multe situații de oameni leșinați care au dus chiar la oprirea concertelor aflate în desfășurare.

Se pare că tânărul accidentat participase la un mosh pit, unde intră doar cei care se consideră în stare să înfrunte asemenea riscuri. Din păcate, aventura s-a încheiat prost pentru el, fiind nevoie de intervenția echipajelor de urgență.

Acestea au intervenit fără a avea măcar o targă, așa că in final cineva din echipa festivalului l-a luat efectiv în spate pe rănit ca să-l scoată din mulțime, în aplauzele celorlalți spectatori, care nu au arătat prea multă ințelegere față de tânărul teribilist.

Organizatorul festivalului, cunoscutul Youtuber Selly, le transmisese participanților să nu facă mosh pit. Acesta este un fel de ”dans” haotic, în care gruouri de participanți se împing unii în alți fără vreo regulă anume sau se învârt în cercuri.

De multe ori s-a întâmplat ca persoanele din public să cadă, să aibă nevoie de ajutor sau inclusiv să fie răniți grav. De exemplu, la concertul lui Travs Scott de la Astroworld, în timp ce artistul se afla pe scenă și cânta una dintre cele mai cunoscute melodii, zece persoane au murit din cauza asfixierii, atât la locul incidentului, cât și la spital.

Culmea, exact Travis Scott este capul de afiș și la acest festival de la Costinești. Sperăm că organizatorii vor lua toate măsurile de securitate necesare pentru a evita rănirea unor participanți.

Atenție ! Video-ul conține imagini care pot afecta emoțional

Citește și 

Concert de coșmar pentru Randi. Lumea a huiduit continuu și i-au strigat să se oprească. La final, a fost șocat să afle de ce VIDEO


Comentarii Facebook