Duminica 8 Septembrie

Telespectatori revoltați după ce au auzit abuzul unui concurent de la ,,Insula Iubirii” cu animalele partenerei: ,,I-am speriat, au căzut de la balcon”


Noul sezon din show-ul ,,Insula iubirii” de pe Antena 1, a avut premiera difuzată luni, 15 iulie. În timpul emisiunii, un cuplu a povestit cum s-a ajuns ca bărbatul să arunce două pisici pe geam. ONG-urile și telespectatorii au reacționat asupra acestui caz, cerând să fie luate măsuri după declarațiile bărbatului.

„Noul sezon din Temptation Island – Insula Iubirii a început cu unul dintre cele mai șocante cazuri de violență psihologică prezentate de emisiune până acum. Concurentul Robert a recunoscut un comportament plin de cruzime față de cei doi motani ai iubitei sale, Bianca: «Știam că sunt foarte sperioși și am profitat de chestia asta. I-am speriat, ei au căzut de la balcon». Bineînțeles, un abuz extrem de traumatizant și pentru Bianca. «Această traumă mie nu mi se va vindeca niciodată, mai ales că știu că mi-a provocat-o el» a spus concurenta”, a transmis, într-o postare pe Facebook, Centrul Filia, organizație care apără drepturile femeilor. 

În prima ediție a noului sezon al show-ului de la Antena 1, cele cinci cupluri ale emisiunii și-au prezentat poveștile de dragoste. Numai că Bianca și Robert au povestit cum s-a ajuns ca el să îi arunce animalele pe geam. Nu o dată, ci de două ori, „până a scăpat de ele”

„El nu iubea atât de tare motanii mei, am încercat să găsesc soluții să fie bine. Dar el, poate într-un moment de gelozie, că altfel nu pot să înțeleg, i-a speriat (n.r. pe motani) și au căzut de la balcon. Unul dintre ei s-a rănit foarte tare, iar unul a dispărut de tot. 

Eu nu mi-am dat seama, eu am crezut că ei (n.r. motanii) pur și simplu au sărit și au plecat pentru că au avut balconul deschis. Au trecut câteva luni de la acest incident. El (n.r. partenerul ei, Robert) l-a recuperat pe motanul cel mare, l-a găsit în cele din urmă. 

Ulterior, am stabilit să ne mutăm împreună la Craiova, și s-a întâmplat asta din nou (n.r. să-i arunce pisicile de la balcon). Și nu-i mai am, în prezent. A făcut poate același gest, nu știu a doua oară ce s-a întâmplat, doar că ei nu mai sunt lângă mine”, a povestit Bianca în emisiune, în fața tuturor concurenților. 

Tânăra a continuat prin a spune că a suferit o depresie după ce și-a pierdut cele două animale de companie. „I-am căutat excesiv, i-am căutat luni de zile, am pus afișe peste tot, am suferit enorm, am slăbit multe kilograme. Am fost într-o depresie foarte puternică. Știți ce înseamnă să iubești un animal, da? Eu aveam doi, locuiam singură cu ei, i-am crescut de micuți, iar el el nu a înțeles iubirea mea pentru ei”. 

FOTO: Antena 1, ,,Insula Iubirii"


Comentarii Facebook