Tragedie cumplită! Un copil, în vârstă de 2 ani, și-a pierdut viața după ce tatăl său l-a călcat cu un buldoexcavator


O tragedie de nedescris s-a petrecut joi, 24 octombrie 2024, în comuna Tufești, județul Brăila. Un copil de doar 2 ani a murit după ce a fost lovit de un buldoexcavator condus chiar de tatăl său. Incidentul s-a produs în curtea familiei, în jurul orei 10:30, când bărbatul, în vârstă de 51 de ani, manevra utilajul greu. Într-un moment de neatenție, a pierdut controlul și l-a accidentat mortal pe băiețel,  potrivit debraila.ro.

În urma impactului, tatăl, vizibil șocat, și-a transportat copilul la dispensarul din localitate, în speranța că medicii vor reuși să-i salveze viața. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru micuț, constatând decesul acestuia la fața locului.

Autoritățile au intervenit rapid și au demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care a avut loc această tragedie. Tatăl copilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, eliminând astfel suspiciunea că ar fi fost sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Poliția a deschis un dosar penal, iar cazul este cercetat sub suspiciunea de ucidere din culpă. Tragedia a zguduit comunitatea din Tufești, unde vecinii și apropiații familiei sunt în stare de șoc. Aceștia descriu incidentul ca fiind o nenorocire cumplită, iar bărbatul este devastat de pierderea propriului copil.


Comentarii Facebook