Tragedie pe autostrada A1. Consulul Ungariei la București și-a pierdut viața după ce un camion a intrat în coliziune cu mașina în care se afla


Un accident rutier grav a avut loc între Timișoara și Lugoș, pe autostrada A1, după ce un camion încărcat cu lemene a intrat pe contrasens, în urma unei roți care a explodat. Acesta a lovit mașina în care se afla Consulul Ungariei la București, un bărbat în vârstă de 60 de ani. 

Ulterior camionul a mai acroșat încă două autoturisme.

Se circulă doar pe banda a doua pe autostrada A1, km 463, pe sensul Lugoj - Timişoara, unde a avut loc accidentul din această după-amiază.

Cum s-a întâmplat accidentul:

 „La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş, potrivit Agerpres.

Comentarii Facebook