Trucul devenit viral pe TikTok, demontat de specialiști! De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă


Numeroși utilizatori TikTok au creat videoclipuri în care au demonstrat un truc pentru a menține avocado proaspăt, prevenind schimbarea culorii sale în maro. Totuși, recent, Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite a emis un avertisment cu privire la acest trend, care a ajuns desigur și în România.

În videoclipurile care au făcut înconjurul lumii, utilizatorii încurajează oamenii să păstreze felii din avocado în apă pentru a le păstra proaspete pentru două zile.

Sydney Raz, un utilizator de pe TikTok, se numără printre persoanele care au încercat acest truc. Clipul lui, care a fost publicat în iulie 2021, a adunat mai bine de 4,5 milioane de vizualizări, iar de atunci acest truc a devenit viral.

De asemenea, dr. Erin Carter, activ și el pe TikTok, a vorbit despre pericolul din spatele acestui truc: ”Se pare că nu este o idee chiar atât de bună. Să depozitezi fructele de avocado în acest fel poate duce la dezvoltarea unor tipuri de bacterii, ce te pot îmbolnăvi. Infecțiile cu acestea nu sunt deloc plăcute, sunt sigur că îți dorești să le eviți.”, a mai spus acesta, potrivit JustJared.

Comentarii Facebook