Miercuri 16 Octombrie

Un adolescent a furat 17.000 de lei dintr-o mașină. Proprietarul și-a lăsat portofelul în portieră


Un adolescent, de doar 14 ani, a fost reținut de polițiștii din Râmnicu Vâlcea după ce ar fi furat, în urmă cu doar câteva zile, suma de 17.000 de lei dintr-un autoturism. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, tânărul ar fi forţat una dintre portiere şi a luat banii pe care proprietarul i-a lăsat într-un portofel care se afla în compartimentul de pe uşă, potrivit Agerpres.

,,În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 11 - 12 octombrie a.c., în intervalul orar 16,00 - 6,00, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul unui autoturism care se afla parcat pe strada Hacman din municipiul Râmnicu Vâlcea, suma de aproximativ 17.000 de lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru furt calificat, iar în urma verificărilor au descoperit că este vorba despre un minor de 14 ani din localitatea Mihăeşti.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri legale.


Comentarii Facebook