Un BMW de 120 de mii de euro, semnalat ca ,,bun căutat” în Germania, a fost descoperit în România. La volan se afla un ucrainean


O mașină marca BMW, înmatriculată și semnalată ca bun căutat în Germania, a fost depistată de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, într-un port din România. 

Acesta era condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani. Autoturismul a fost evaluat la suma de 120.000 de euro, acesta urma să ajungă în Georgia. 

,,În ziua de 17.09.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, aflați în incinta unui operator portuar, au efectuat controlul asupra unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare).

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 120.000 EURO, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor," potrivit Info Press Photography.

FOTO: Poliția de Frontieră


Comentarii Facebook