Un bucătar a fost ucis de propriul său preparat. Cum s-a întâmplat acest lucru?
Un accident de-a dreptul șocant a avut loc în bucătăria unui restaurant din China. Un bucătar a fost mușcat de un șarpe, la 20 de minute de când i-a tăiat capul și l-a gătit. Cum s-a întâmplat acest lucru?
Un bucătar a fost mușcat de un șarpe decapitat
Peng Fan, un bucătar chinez, se mândrea cu faptul că restaurantul său avea specialități din carne de șarpe, fiind ceva rar întâlnit. Chiar gătea un astfel de preparat când i-a venit sfârșitul. Peng a tăiat capul unei cobre și l-a pus deoparte, în timp ce îi pregătea carnea. Când preparatul a fost gata după 20 de minute, cheful își curăța bucătăria. În acel moment, capul cobrei a sărit și l-a mușcat de mână.
Peng Fan a sunat la salvare, însă medicii nu l-au mai putut ajuta. Acesta a murit din vina propriului său preparat. Conform medicilor, serul antivenin trebuie administrat imediat după mușcătură, pentru a avea efect.
4 Comentarii
Auleu,intamplare din 2014.Cine-i ma redactor sef in sediul ala?chiar asa le scoateti sa dea la numar si la umplutura?
Ar trebui sa li se interzica spurcatilor astora sa mai gateasca orice scarbosenie. Asta a fost un caz fericit, cand a murit chiar numai persoana cu ideea. Datorita lor, pentru ca mananca toate spurcaciunile, s-a intins boala peste tot.
@bla-bla: da, au obiceiuri spurcate, dar dacă tu mai crezi în versiunea cu liliecii, am și eu un pod de vînzare - e peste Someș, are două benzi în fiecare sens plus piste de bicicletă și poți percepe taxă de trecere! Îl dau ieftin. Ei, ce spui?
@bla-bla: tu chiar crezi povestea asta?