Sambata 26 Octombrie

Un conflict izbucnit între doi deținuți la penitenciar s-a încheiat cu o tragedie! Polițiștii nu au mai putut face nimic


Un conflict izbucnit între doi colegi de celulă, aflați la Penitenciarul Arad s-a încheiat cu o crimă. 

Tot scandalul a izbucnit luni, în jurul orei 13:30, când un tânăr de 31 de ani l-a înjunghiat mortal pe colegul său, în vârstă de 45 de ani, cu un ciob de sticlă. 

Autoritățile au intervenit imediat, însă era prea târziu pentru ca victima să fie salvată. În ciuda manevrelor de resuscitare și a ajutorului oferit de medicii de pe ambulanță, victima a fost declarată decedată.

În pofida intervenției rapide și a manevrelor de resuscitare, decesul deținutului a fost constatat de echipajul medical”, a transmis Penitenciarul Arad, notează fanatik.ro

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Andrei Băeţan, a precizat că cei doi deținuți implicați în scandal executau pedepse în regim de maximă siguranță.

În urma acestui eveniment cu final tragic, polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar tânărul de 31 de ani a fost audiat.  Penitenciarul a demarat o anchetă pentru a verifica circumstanțele și modul de reacție al personalului, precum și respectarea procedurilor în astfel de situații.


Comentarii Facebook