Sambata 5 Octombrie

Un român a fost prins fără bilet în avion, pe un zbor care trebuia să plece din Viena spre România


Un român care nu avea bilet de avion a reușit să urce la bord, pe aeroportul din Viena. Zborul a fost anulat pentru a fi făcute controale.

Zborul Australian Airlines trebuia să decoleze de la Viena spre București marți seară. La momentul îmbarcării în avion, echipajul de zbor a constatat că unul dintre pasageri, un cetățean român în vârstă de 35 de ani, nu avea bilet.

La poartă, cetățeanul român a fost predat autorităților. S-a lăsat luat fără să opună rezistență”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Raimund Schwaiglehner, pentru PULS24.

Protocolul prevede în astfel de cazuri evacuarea avionului, astfel că toți pasagerii au fost debarcați, iar aeronava a fost atent cercetată.

Un proces standard, care se desfășoară întotdeauna atunci când sunt implicate autoritățile. Nu a existat niciun pericol, pentru că bărbatul trecuse anterior prin controale de securitate”, au spus reprezentanții companiei aeriene.

Ancheta vizează modalitatea în care românul a reușit să treacă prin controlul de la poarta aeroportului fără un bilet valabil.

Pasagerii debarcați au pornit spre România cu un alt zbor, miercuri dimineața.

Comentarii Facebook