Vineri 20 Septembrie

Un șoarece a provocat haos la bordul unui avion. A aterizat de urgență


Un șoarece a provocat haos la bordul unui avion care zbura de la Oslo la Malaga, forțând o aterizare neprogramată la Copenhaga.

Totul a început când o pasageră și-a deschis tava cu mâncare, doar pentru a descoperi că avea un companion nedorit. Un șoarece a țâșnit din mâncare, provocând uimire și agitație în rândul pasagerilor. 

Øystein Schmidt, purtătorul de cuvânt al SAS în Norvegia, a confirmat incidentul, subliniind natura sa „extrem de rară". Conform procedurilor stricte ale companiei, avionul a fost deviat către Copenhaga pentru o inspecție amănunțită, a anunțat, joi, presa norvegiană, citată de DPA. 

Am stabilit proceduri pentru astfel de situații, care includ, de asemenea, o revizuire cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla", a declarat Schmidt, încercând să liniștească opinia publică.

În ciuda inconvenientului, pasagerii par să fi trăit incidentul cu umor. Fotografia postată de Børrestad arată zâmbete largi, sugerând că micul intrus a adăugat mai degrabă o notă de amuzament zborului, decât una de panică.

În cele din urmă, călătorii au ajuns la destinație cu un zbor ulterior. 

Comentarii Facebook