Vineri 20 Septembrie

Un tânăr german, care a vizitat toate cele 44 de țări ale Europei, verdict despre România: „Dați o șansă, sunt adesea mai accesibile”


Un german de 22 de ani, Luca Pferdmenges, care este vedetă pe TikTok, a vizitat toate cele 44 de țări ale Europei. Tânărul a avut cuvinte de laudă despre țara noastră.

România se evidențiază prin peisaje naturale spectaculoase, cum ar fi Carpații și Delta Dunării, care oferă oportunități unice pentru drumeții și explorări. Aceste regiuni sunt adesea lăudate pentru frumusețea lor sălbatică și biodiversitatea bogată, atrăgând iubitorii de natură din întreaga lume, spune Luca, potrivit ProTV.

„Dați o șansă și unor locuri precum România sau Bulgaria. Au plaje uimitoare, oameni minunați, orașe interesante, mâncare grozavă și sunt adesea mai accesibile”, a spus Luca.

Germanul a menționat și alte țări care nu sunt neapărat prima alegere pentru vizitatori. Acesta a menționat în special capitala Bosniei și Herțegovinei, Sarajevo.

„Albania, Kosovo și Serbia sunt, de asemenea, comori subestimate. Ah, și vizitați Sarajevo (capitala Bosniei și Herțegovinei) pentru a afla totul despre istoria acesteia. Toate aceste locuri sunt super- accesibile” a adăugat el.


Comentarii Facebook