Un tânăr motociclist și-a pierdut viața după ce o șoferiță nu i-a acordat prioritate. Femeia de la volan era chiar fosta sa iubită


Un tânăr de 30 de ani a murit, în timp ce se afla pe motocicletă, lovit de o șoferiță, de 34 de ani, care nu i-a acordat prioritate. În urma accidentului s-a aflat că cei doi au avut o relație în trecut. 

„Din verificările efectuate, aceştia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda a doua de circulaţie, din direcţia străzii Henri Coandă către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcţia de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulaţie, ar fi acroşat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda întâi, în acelaşi sens.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului şi, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp”, a anunțat IPJ Galaţi.

Andrei este tânărul care a murit în urma impactului. Acesta avea 30 de ani și, deși era pasionat de motociclete, lucra drept soldat gradat profesionist în batalionul 300, iar în timpul liber era antrenor de fitness.

Acesta ar fi fost implicat, în trecut, într-o relație cu șoferița de 34 de ani care l-a ucis din neatenție. Acum, femeia este cercetată pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia, potrivit Pro TV.


Comentarii Facebook