VIDEO Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, din nou în centrul unui scandal după episodul „Tinder”/Soția și-a luat copilul și a fugit


Vezi VIDEO Scandal exploziv: Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț, ceartă cu bagaje pe trotuar și despărțire cu uși trântite

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, se află în mijlocul unui nou scandal. Relația cu fosta sa iubită, Laura Ștefănuț, s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce a fost prins de partenră cu un cont fals pe Tinder, culminând cu scene VIDEO tensionate surprinse de CANCAN.RO. Cei doi, părinții unei fetițe născute în ianuarie 2022, par să fi ajuns la o despărțire definitivă.

Totul a început când Laura Ștefănuț a fost surprinsă plecând grăbită dintr-o locuință din Chitila, unde ar fi ajuns înaintea fostului ministru. Aparent, între cei doi au avut loc discuții aprinse, iar când Vlad Voiculescu a ajuns la fața locului, lucrurile au luat o turnură neașteptată. După ce a parcat mașina și a intrat în curte, Laura a ieșit rapid cu mai multe pungi de haine pe care le-a pus în portbagaj, în timp ce fostul ei partener rămânea în casă.

Tensiunea a atins apogeul atunci când Laura, fără să-i adreseze măcar un cuvânt fostului ministru, și-a luat copilul și a plecat în trombă. Vlad Voiculescu, aparent uimit și fără reacție, a rămas în curte alături de tatăl Laurei, privindu-și fosta iubită cum pleacă fără niciun semn de împăcare.

După această scenă tumultuoasă, fostul ministru nu s-a lăsat descurajat și a pornit după Laura la o altă locație din Cotroceni, unde a fost surprins din nou așteptând pe trotuar. A încercat în repetate rânduri să o contacteze prin mesaje și apeluri, dar fără succes. Laura nu a coborât să-l vadă, iar Voiculescu a rămas timp de mai bine de 20 de minute în fața casei, fără a primi vreo reacție.

După un alt episod de așteptare fără răspuns, Vlad Voiculescu s-a întors la casa părinților Laurei din Chitila, unde a luat câteva obiecte personale și a stat de vorbă cu mama acesteia. Între timp, Laura părea hotărâtă să pună capăt definitiv relației, evitând orice contact direct cu fostul partener. Chiar și când Voiculescu s-a întors din nou în Cotroceni pentru a aduce o saltea, interacțiunea dintre cei doi a fost rece și distantă, fără nicio încercare de reconciliere.

Vizibil afectat de situație, fostul ministru al Sănătății a părăsit zona Cotroceni și s-a îndreptat spre complexul Greenfield din Băneasa, unde a continuat să vorbească la telefon și să plimbe prin parcările blocurilor, probabil în căutarea unei soluții pentru problemele personale. După mai bine de o oră de „plimbare” tensionată, a părăsit zona, vizibil copleșit de situație.

Toate semnele indică faptul că ruptura dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț este acum ireversibilă, iar orice încercare de împăcare pare a fi zadarnică. Rămâne de văzut cum va evolua această situație complicată, mai ales că fostul ministru pare să fie prins într-o perioadă dificilă atât pe plan personal, cât și profesional.

Comentarii Facebook