VIDEO LIVE- Imagini CAMERA de BORD cu momentul în care elvețianul care venea la Cluj să se facă vampir intră în plin în trei mașini, urmărit de poliție!


VIDEO: Noi imagini cu impactul provocat de „Nepotul lui Dracula” pe DN1

Au apărut noi imagini suprinse cu o cameră de bord din momentul impactului provocat de un tânăr elvețian de 19 ani, autointitulat „nepotul lui Dracula”, în timp ce fugea de polițiști cu o mașină furată. În filmarea surprinsă de o cameră de bord, se poate observa cum tânărul depășește cu viteză amețitoare mai multe vehicule parcate, înainte de a provoca un carambol pe DN1.

Incidentul s-a petrecut pe 20 octombrie 2024, când tânărul a furat o mașină, având un singur scop: să ajungă în Pădurea Hoia-Baciu din județul Cluj, loc cunoscut pentru legendele sale paranormale. Tânărul considera că pădurea este locul ideal pentru a-și îndeplini visul de a deveni vampir.

Îmbrăcat într-un pardesiu negru și cu dinți de vampir, acesta a declarat că dorea să se transforme în vampir, afirmând: „Vreau să merg la Hoia Baciu, la Castelul Dracula, la străbunicul meu Vlad Țepeș.” Neavând bani pentru a călători, a decis să fure o mașină pentru a ajunge la destinație.

În timpul unei urmăriri spectaculoase, tânărul a lovit cinci mașini, în două accidente, provocând rănirea a trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. În imaginile suprinse LIVE se vede cum tânărul trece cu o viteză foarte mare pe lângă mașinile parcate și intră în plin în trei mașini.

Polițiștii au organizat un baraj improvizat din vehiculele participanților la trafic pentru a-l opri, dar elvețianul a continuat să conducă cu o viteză de peste 180 km/h, ignorând semnalele autorităților.

După impact, tânărul a abandonat vehiculul avariat și a fugit pe câmp, dar a fost prins de polițiști. În urma testării, s-a descoperit că nu avea permis de conducere și că a consumat substanțe interzise, rezultatele drug-testului fiind pozitive pentru canabis.

Acum, tânărul se află în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de furt, conducere fără permis și sub influența drogurilor. Cazul său a atras atenția, iar o anchetă este în curs de desfășurare la IPJ Sibiu, după ce mai mulți șoferi au susținut că au fost folosiți ca „scuturi umane” pentru a-l captura.


Comentarii Facebook