Vineri 27 Septembrie

Vrăjitoria care l-a costat scump! Un bărbat s-a trezit cu conturile goale, ca prin magie


Un bărbat a fost înșelat cu suma de 7.000 de euro de către o femeie de 40 de ani, ea fiind suspectă de implicare în acte de vrăjitorie. 

Incidentul nefericit a avut loc în luna august, în București, când bărbatul a căutat ajutorul unei „vrăjitoare” după ce a văzut mai multe videoclipuri pe TikTok în care aceasta promitea soluții miraculoase pentru diverse probleme personale. Femeia din București, care se prezenta online sub numele de Tămăduitoarea Izabela a reușit să capteze atenția bărbatului, iar acesta a apelat la serviciile ei cu o foarte mare încredere.

Conform informațiilor obținute de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 5 Poliție, polițiștii au emis un mandat de percheziție domiciliară în capitală, în cadrul unui dosar penal ce vizează înșelăciunea. Bărbatul a plătit inițial un avans de 200 de euro, iar ulterior, în decursul a trei zile, acesta a fost convins să-i transfere sume suplimentare de bani. Suma totală pe care bărbatul i-a oferit-o femeii a fost de 7000 de euro.

După ce a realizat că a fost victima unei scamatorii, bărbatul a încercat să recupereze banii, dar femeia a refuzat să-i returneze suma solicitată. Această situație a dus la sesizarea poliției, care a început o anchetă în acest caz, notează romaniatv.net



Comentarii Facebook