Duminica 20 Octombrie

Vreme frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cum va fi vremea la Cluj


Meteorologii au anunțat că duminică, 20 octombrie, vremea va fi frumoasă, cu soare, dar dimineața și noaptea vom avea temperaturi foarte scăzute, între -5 și -3 grade Celsius. 

La Cluj, vremea va fi rece, cu temperaturi maxime de 14 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi însorit și nu vor exista șanse de precipitații. La noapte, temperaturile minime vor ajunge la -1 grad. 

Totodată, în România, cerul va fi variabil spre senin în majoritatea regiunilor, cu excepția zonelor montane și a Moldovei, unde pot apărea unele înnorări temporare. Vântul va sufla moderat în regiunile estice și la munte, dar fără intensificări majore. Temperaturile vor crește ușor față de sâmbătă și vor ajunge până la 18 grade.

În sudul și vestul țării, este o vreme frumoasă, cu cer senin. Dimineața, se va semnala ceață în mai multe județe, precum Vaslui, Bacău și Suceava. Maximele zilei se vor încadra între 12°C și 18°C, cu cele mai ridicate valori în zonele de câmpie și în sudul țării, în timp ce în zonele montane și în nord temperaturile vor fi mai scăzute, în jur de 10°C.

Minimele nocturne vor fi semnificativ mai scăzute, cu valori între -2°C și 5°C, ceea ce va aduce condiții favorabile pentru brumă în depresiuni și în zonele montane.

Comentarii Facebook