Zero intimitate la o școală din România. WC-urile au fost așezate unul lângă altul: ,,Nici măcar ușă la toaletă nu au” - FOTO


O școală gimnazială din Gorj, din localitatea Peștișani, a așezat WC-urile pentru elevi în aceeași încăpere, fără să fie separate cu vreun paravan. Pentru ca tabloul să fie complet,baia în care au fost amplasate aceste toalete nu are nici ușă.

Școala gimnazială din comuna gorjeană Peștișani are WC-urile pentru elevi puse unul lângă altul, fără să fie separate cu vreun perete sau paravan, scrie Gorj Online.

Mai mult, baia în care aceste toalete au fost amplasate la comun, în spațiu deschis, nu are nici ușă, astfel încât totul este la vedere din holul școlii.

Cu toate că au trecut câteva săptămâni de la începerea noului an școlar, conducerea școlii nu a remediat problema.

Mai mult decât atât, nici primarul sau consilierii locali nu au considerat că starea toaletei este o problemă care merită rezolvată sau băgată în seamă.

,,Cam așa arată toaletele la școala din Peștișani. Cum ar putea merge copiii să-și facă nevoile fiziologice? Unde este intimitatea lor? Este așa de la începutul anului școlar, adică de trei săptămâni, și nu s-a luat nicio măsură. Nici măcar ușă la toaletă nu au, se vede totul de pe hol”, a semnalat părintele unui elev, pentru sursa citată.

gorj-online.jpg

Sursă FOTO: Gorj Online.

Comentarii Facebook