25 de microbuze electrice vor ajunge în comunele Clujului, la elevii din județ


Încă 25 de microbuze electrice vor fi achiziționate pentru elevii din județ, anunță CJ Cluj.

Acestea vor fi dotate cu facilități pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă și vor beneficia și de tehnologii moderne de siguranță care oferă asistență șoferului pentru evitarea unor situații ce pot conduce la accidente rutiere.

Valoarea totală estimată a investiției este de 21.008.403,36 lei, fără T.V.A., termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 11 octombrie, ora 15.00.

Reamintim faptul că forul administrativ județean mai are în derulare un alt proiect, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ce vizează achiziționare a 34 de microbuze școlare electrice, care vor ajunge, de asemenea, în comunele clujene.

„Prin intermediul celor două proiecte câștigate, respectiv cel finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și cel finanțat prin fonduri guvernamentale nerambursabile, gestionate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu, vom asigura accesul elevilor din județul Cluj, al celor care provin din zonele rurale, inclusiv mai îndepărtate, izolate sau cu o populație scăzută, la o educație de calitate”, a declarat Alin Tișe, șeful CJ Cluj. 

Comentarii Facebook