A venit vara! În alte orașe din Ardeal oamenii se bucură de ștranduri, la Cluj de-abia se face studiul geotehnic pentru aquapark



În timp ce în alte orașe din Ardeal oamenii au ieșit deja la bălăceală, bucurându-se de ștranduri și aquaparkuri, la Cluj visul unei zile relaxante lângă apă e încă foarte departe.

Autoritățile locale au reușit într-un final, după mulți ani de încercări, să miște ceva în direcția construirii unui ștrand în Grigorescu, fiind lansată ieri, o licitație în SEAP, pentru studiul geotehnic pentru aquaparkul care ar urma să fie construit în Cluj-Napoca.

Valoarea totală estimată pentru achizitia de servicii pentru Studiu geotehnic pentru obiectivul “COMPLEX DE AGREMENT AQUAPARK ȘTRAND GRIGORESCU”  se ridică  la 160.000 de lei.

Din primele date, viitorul aquapark va fi construit pe 5 hectare, în zona ștrandului Sun. Acesta va avea o capacitate de 3.000 de persoane pe zi vara, cu 800 de locuri la interior și o capacitate de 2.200 de locuri la exterior. Costurile sunt evaluate între 20 și 40 de milioane de euro, iar pentru realizarea acestuia se ia în calcul și un parteneriat privat.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 15.07.2024 15:00.


Comentarii Facebook