Duminica 8 Septembrie

Adio, spital pediatric monobloc la Cluj! A rămas doar un filmuleț de prezentare- Adrian Oros, candidat ADU la președinția CJ Cluj -VIDEO (P)


Adrian Oros, candidat Alianța Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Spitalul pediatric monobloc a rămas un filmuleț de prezentare”


Adrian Oros, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj acuză lipsa de acțiune în realizarea spitalului pediatric monobloc a autorităților județene. Conform declarațiilor sale, proiectul a rămas doar un „filmulet de prezentare pe pagina oficială a președintelui Consiliului Județean Alin Tișe.”.

Oros a subliniat că, deși anul trecut Alin Tișe a declarat că acest proiect este cel mai important, spitalul pediatric monobloc nu s-a încadrat în termenele și rigorile Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În plus, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a tăiat finanțarea pentru acest proiect, lăsând Clujul fără un spital pediatric la standarde europene.

„Consiliul Județean Cluj trebuie urgent să identifice resurse de finanțare pentru acest spital atât de necesar. Clujenii merită să aibă spitale la standarde europene” , a declarat Adrian Oros, insistând asupra necesității unei acțiuni rapide și eficiente pentru a asigura finanțarea și realizarea acestui proiect esențial pentru sănătatea copiilor din județul Cluj.

Criticile lui Oros aduc în atenția publicului o problemă majoră în administrația locală și județeană, solicitând mai multă acțiune, transparență și responsabilitate în gestionarea proiectelor de importanță vitală pentru comunitate.

”Spitalul pediatric monobloc a ramas doar un filmulet de prezentare pe pagina official a președintelul Consiliului Județea Alin Tișe. Proicetul nu s-a încadrat, însă în termenele și rigorile PNRR. Desi anul trecut Alin Tișe declara că acesta este cel mai important proiect, se pare că vocea lui nu a fost auzită la București. Ministrul Rafila a tăiat finanțarea. Cnsiliul Județean Cluj, trebuie urgent să identifice resurse de finanțare a acestui spital atât de necesar. Clujenii merită să aibă spitale la standard europene”, Adrian Oros, candidat Alianța Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj


Acest articol este unul publicitar al candidatului Alianței Dreapta Unită Adrian Oros la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, oferit în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Cod Mandatar CMF: 21240063

Comentarii Facebook