Vineri 18 Octombrie

Adrian Oros, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Am votat cu speranța că lucrurile se pot îndrepta”

Adrian Oros, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj, a votat la Florești.

La ieșirea din secția de votare el a declarat că ”Votul este cea mai puternică arma pe care o are cetățeanul”, invitându-i pe clujeni să meargă la vot pentru toate tipurile de alegeri care au loc astăzi.

”Am votat azi , cu speranța că lucrurile se pot îndrepta.  Avem nevoie de aleși locali responsabili, care să-și iubească comunitatea. 

Calitatea vieții trebuie să fie aceeași și la Gherla , Turda , Dej sau Cluj Napoca dar și în Călățele, Ceanu Mare, Cuzdrioara sau Mintiul Gherlii. 

Tot ce ține de infrastrucură este în ograda aleșilor locali: de ei depinde în ce școală vor învăța copiii, unde se vor trata pacienții, de ei depinde dacă oamenii au rețea de apă-canal sau gaz. ” a mai declarat candidatul ADU.

El a menționat și importanța votului pentru Parlamentul European , mai ales în ceea ce privește atragerea fondurilor europene:

”Tot astăzi am votat și pentru reprezentanții României în Parlamentul European. Toți avem așteptări de la Uniunea Europeană. Dacă vom avea reprezentanți serioși și implicați care să promoveze interesele României, vom putea atrage fonduri pentru nevoile noastre. 

Cred ca o să fie o prezență bună la vot, iar la finalul zilei să constatăm ca românii și-au impus voința.”

Comentarii Facebook