Duminica 8 Septembrie

„Am fost doar cinci în Consiliul local Cluj, dar am făcut diferența. Imaginați-vă ce se poate face cu 10 consilieri locali”- USR Cluj


Dacă USR Cluj a reușit cu 5 consilieri să impună proiecte importante pentru Cluj, imaginați-vă ce se poate face cu zece consilieri locali!


În doar patru ani, USR a demonstrat că se poate face mult pentru calitatea vieții clujenilor, cu doar cinci consilieri locali. Echipa USR a extins transportul de noapte, a inițiat construcția unei școli în cartierul Bună Ziua și a pus pe agendă înființarea unui centru de tratare a adicțiilor pentru tineri. De asemenea, a extins programul „Masă Caldă” în mai multe școli din oraș, beneficiind sute de copii. Programul de guvernare locală al Alianței Dreapta Unită vrea să continue proiectele începute și să promoveze proiectele respinse până acum de Primărie.

Alexandra Oana, lidera grupului consilierilor locali USR, declară: „Am fost doar cinci în Consiliul Local, dar am reușit să facem diferența. Am chestionat proiectele îndoielnice ale Primăriei, am exercitat presiune pentru finalizarea celor în desfășurare, am luptat pentru păstrarea spațiilor verzi și extinderea acestora și am venit cu idei noi pentru vremurile de azi, prioritizând calitatea vieții în oraș. Acum, imaginați-vă ce am putea face cu zece consilieri locali!”

alexandra oana.jpg

Adriana Cristian, consilier local USR, pune accentul pe atragerea fondurilor europene, o activitate cheie în viziunea Alianței: „Vedem zi de zi puterea Europei și impactul pozitiv pe care fondurile europene îl au asupra orașului nostru. Cu zece consilieri locali, am putea atrage și mai multe resurse pentru Cluj-Napoca.”

adriana cristian.jpg

Viorel Băltărețu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Cluj-Napoca, afirmă: „Pentru noi, Clujul este important. Credem că este momentul ca toți cei care doresc o schimbare reală să se exprime prin vot. În 2024, se va da această luptă decisivă între cei care vor să ne țină la nivelul actual și noi, cei care propunem un Cluj modern. Pentru a da viteză Clujului pe drumul modernizării, Alianța Dreapta Unită are nevoie de forță în Consiliul Local.”

viorel băltărețu.jpg

Echipa extinsă construită în jurul USR, Alianța Dreapta Unită, dorește accelerarea digitalizării Primăriei și măsuri curajoase pentru decongestionarea traficului, cum ar fi construirea de noi poduri. De asemenea, susțin sprijinirea creatorilor locali și extinderea spațiilor verzi în cartiere.

O temă importantă pentru USR în ultimii patru ani a fost atenția pentru copii și tinerele mame. Astfel, un proiect pentru care consilierii USR s-au luptat este construcția unei noi maternități, modernă și bine echipată, pentru a asigura cele mai bune condiții pentru îngrijirea mamelor și nou-născuților. Ei au subliniat de nenumărate ori că orașul merită creșe, grădinițe și școli în toate cartierele noi, astfel încât fiecare copil să aibă acces la educație de calitate aproape de casă; trasee și insule de siguranță pentru deplasarea copiilor la școală și părinți liniștiți, care nu pierd ore în trafic; cantine școlare pentru toți copiii, cu mese calde și sănătoase zilnic.

”USR a arătat că poate. Imaginați-vă ce ar putea face cu o echipă de două ori mai mare în Consiliul Local. O administrație modernă, eficientă și dedicată transformării Clujului într-un adevărat oraș european”, declară liderii USR Cluj.

Comentarii Facebook