Duminica 8 Septembrie

„Am votat pentru candidatul cu cele mai mari șanse să finalizeze marile proiecte ale Clujului”- Viorel Băltărețu, candidat Primăria Cluj VIDEO


Viorel Băltărețu, candidatul USR la primăria Cluj-Napoca: „Am votat, cu încredere, pentru un nou Cluj”


Viorel Băltărețu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, a făcut o declarație optimistă și plină de încredere la ieșirea de la vot, îndemnând clujenii să participe în număr cât mai mare la alegeri.

„Am votat, cu încredere, pentru un nou Cluj. Am votat pentru candidatul care are cele mai mari șanse să finalizeze marile proiecte ale Clujului, care să facă viața mai bună tuturor clujenilor”, a declarat Băltărețu, subliniind importanța continuității și finalizării proiectelor de dezvoltare urbană care sunt esențiale pentru prosperitatea Clujului.

Viorel Băltărețu a fost însoțit de soția sa la secția de votare și a adăugat că votul său a fost dat și cu gândul la viitorul copiilor lor.

„Împreună cu soția mea, am votat și pentru ca fetele noastre, plecate la facultate în străinătate, să revină în țară cu încredere că pot să-și construiască aici un viitor bun”, a spus candidatul, exprimându-și speranța că fiicel sale, la fel ca și restul tinerilor români care studiază în afara țării, vor găsi motive să se întoarcă acasă și să contribuie la dezvoltarea comunității locale.

În finalul declarației sale, Băltărețu a lansat un apel către toți clujenii să își exercite dreptul de vot. „Îi încurajez pe clujeni să iasă în număr cât mai mare la vot, să ne simțim mândri diseară văzând Clujul conducând topul prezenței la vot” ,a încheiat acesta, subliniind importanța participării active a cetățenilor în procesul democratic.

Iată declarația lui Viorel Băltărețu, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca

”Alegerile locale din Cluj-Napoca au atras atenția printr-o competiție strânsă între candidați, iar prezența la vot este așteptată să fie un indicator esențial al angajamentului civic al clujenilor.
Am votat, cu încredere, pentru un nou Cluj. 
Am votat pentru candidatul care are cele mai mari șanse să finalizeze marile proiecte ale Clujului, care să facă viața mai bună tuturor clujenilor.
Împreună cu soția mea, am votat și pentru ca fetele noastre, plecate la facultate în străinătate, să revină în țară cu încredere că pot să-și construiască aici un viitor bun.
Îi încurajez pe clujeni să iasă în număr cât mai mare la vot, să ne simțim mândri diseară văzând Clujul conducând topul prezenței la vot”.

Comentarii Facebook