Vineri 18 Octombrie

„Am votat pentru un Florești european/Pentru viitorul copiilor noștri”- Bogdan Pivariu, primar Florești VIDEO


Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a votat pentru un ”Florești european”

Astăzi, primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a votat împreună cu soția și fiica sa. După ce a ieșit de la urne, a făcut o declarație prin care și-a exprimat speranța pentru un viitor euroepan al localității.

"Astăzi este ziua votului! Și eu am votat! Am ales să îmi exprim votul pentru un Florești European. Am ales echipa care poate continua proiectele de care Florești are nevoie în următorii 4 ani!", a spus Pivariu. "Am votat pentru viitorul copiilor noștri, care merită un mediu sigur și prosper aici, acasă. Am ales să susțin o echipă care își propune să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii, de la cei mai tineri la cei mai în vârstă."


Primarul a subliniat importanța participării la vot pentru modelarea comunității: "Participarea noastră la procesul democratic prin vot este crucială pentru modelarea comunității noastre!"

Pivariu speră ca Floreștiul să devină un model european, cu infrastructură modernizată și servicii publice de calitate. El își dorește ca locuitorii să se implice activ în acest proces pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți.

Iată declarația integrală:

 ”Astăzi este ziua votului! Și eu am votat!
Am ales să îmi exprim votul pentru un Florești European.
Am ales echipa care poate continua proiectele de care Florești are nevoie în următorii 4 ani!
Am votat pentru viitorul copiilor noștri, care merită un mediu sigur și prosper aici, acasă.
Am ales să susțin o echipă care își propune să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii, de la cei mai tineri la cei mai în vârstă.
Participarea noastră la procesul democratic prin vot este crucială pentru modelarea comunității noastre!”

Comentarii Facebook