Duminica 8 Septembrie

„Am votat pentru un oraș al clujenilor/Cu convingerea că binele făcut generațiilor tinere învinge”- Aurelia Cristea, candidat Primăria Cluj VIDEO


Aurelia Cristea, candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca: Am votat pentru un oraș al clujenilor


Astăzi, Aurelia Cristea, candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca și-a exprimat votul, punând accent pe nevoia de responsabilitate și transparență în administrația locală. După ce a votat, Cristea a subliniat importanța unei administrații performante și apropiate de cetățeni.

"Am votat azi pentru asumarea, responsabilitatea și curajul de a face la Cluj-Napoca o administrație performantă, transparentă în relația cu cetățeanul. Am votat azi pentru ca orașul nostru să devină un oraș al clujenilor, prietenos cu familiile, cu copiii, cu adulții, cu persoanele vârstnice, dar și cu persoanele cu dizabilități", a declarat Aurelia Cristea.

Ea a evidențiat și dorința de a vedea Cluj-Napoca având o influență mai mare atât la nivel național, cât și european. "Am votat pentru a avea o voce puternică în Europa și România să aibă o voce la Bruxelles. Și, am votat, dragi clujeni, cu credința că, în ultima instanță, binele învinge, binele făcut generațiilor tinere și orientat spre copiii și nepoții noștri", a adăugat candidata din partea PSD Cluj.

Mesajul ei este unul de speranță și determinare, invitând clujenii să participe activ la acest proces de schimbare. 

VIDEO minutul 4:38

Comentarii Facebook