Miercuri 18 Septembrie

Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație în Florești. Două străzi se închid în totalitate: „Utilizați rute alternative, în afara drumului național”


Reprezentanții Primăriei Florești au anunțat că vineri, 13 septembrie, între orele 10:00-13:00, se închide total circulația pe străzile Morii și Tudor Vladimirescu din comună. 

Restricțiile au fost impuse pentru asfaltarea celor două străzi. De asemenea, șoferii nu vor putea vira la dreapta pe strada Morii din drumul național DN1 E60, iar pe sensul dinspre Cluj-Napoca, nu va fi permis virajul la stânga pe sensul dinspre Luna de Sus.

Primăria Florești le-a recomandat șoferilor să folosească rute de transport alternative.  

Vineri 13 septembrie a.c. între orele 10:00-13:00 se va închide în totalitate circulația pe străzile Morii și Tudor Vladimirescu, pentru asfaltarea sectoarelor de drum, după finalizarea lucrărilor de modernizare.

Atenție! Restricțiile se aplică și in intersecția semaforizata, după cum urmează :

Nu va fi permis virajul la dreapta pe strada Morii din drumul național DN1 E60, pe sensul dinspre Cluj-Napoca, nici virajul la stânga pe sensul dinspre Luna de Sus.

Vă rugăm utilizați rute alternative, in afara drumului național, pentru acces în proximitatea zonei afectate de lucrări.

Un echipaj al poliției locale va monitoriza circulația pentru siguranța tuturor participanților la trafic

Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești. 

Comentarii Facebook