Boc anunță cu fast finalizarea lucrărilor de pe Valea Chintăului, dar clujenii din zonă nu sunt prea încântați: „Nu poate rămâne așa”


Primarul Emil Boc a anunțat vineri, 16 august, că lucrările de pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca au fost finalizate, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

Lucrările de modernizare a străzii Valea Chintăului din Cluj-Napoca sunt finalizate, urmează mici retușuri și procedura de recepție. Obiectivul nostru este să avem infrastructură de calitate în fiecare colț al orașului.”, a declarat primarul Emil Boc. 

Cu toate acestea, clujenii care locuiesc în zonă nu au fost prea încântați de veste, având în vedere că au nenumărate nemulțumiri în legătură cu lucrările realizate. 

Rog rezolvare spațiu verde, borduri sau zid mic de sprijin pe strada Valea Chintaului între numerele 49 și 51. O investiție cum e cea de pe Valea Chintaului nu poate rămâne așa.”, a solicitat un clujean. 

Mai mult, proprietarii unor imobile de pe strada Valea Chintăului susțin că, din cauza intervențiilor pentru reabilitarea drumului, gardurile proprietăților lor au cedat.

De asemenea, oamenii au precizat că, în urma lucrărilor, nu mai au acces în propriile curți, din cauza bordurilor mult prea înalte. 

Citește și: Nereguli grave pe Valea Chintăului! Gardurile unor clujeni, distruse în timpul lucrărilor de modernizare: „Nu mai am acces în curte”

Oamenii susțin că lucrările au fost făcute de mântuială, în unele porțiuni, iar problemele pe care le-au întâmpinat până acum nu vor fi remediate în totalitate. 

Un clujean a relatat că muncitorii au refuzat să construiască o bordură mai mare între trotuar și spațiul verde. Astfel, de fiecare dată când va ploua, există posibilitatea ca pământul să cadă pe trotuar.

Citește și: Val de nemulțumiri privind lucrările de pe Valea Chintăului: „Când plouă, cade pământul pe trotuar”/ „Vine din toaletă în spațiul public”


Comentarii Facebook