Sambata 21 Septembrie

Boc, Blaga, Baconschi- cei mai valorosi candidati la sefia PDL, in viziunea lui Traian Ungureanu

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat intr-un interviu pentru Gazeta de Cluj  ca PDL nu are un plan pentru sefia partidului, ci doar presupuneri dintr-un plan B in ceea ce priveste cei mai valorosi candidati. El crede ca pentru sefia PDL se vor bate Boc, Blaga si Baconschi.

 

"Rep.: Urmeaza alegerile pentru sefia PDL. Care dintre presupusii candidati credeti ca este cel mai valoros?


T.U.: Deocamdata, avem numai presupuneri. Nu avem, deci, “Planul A”. Prin urmare, va raspund cu presupuneri din “Planul B”: Boc, Blaga, Baconschi", a declarat Traian Ungureanu pentru Gazeta de Cluj.  In interviul acordat ziarului, europarlamentarul PDL a mai spus ca "Ponta si Antonescu sunt prea mici si prea vorbareti" pentru a ocupa functiile de prim-ministru sau presedinte.

 

"Rep.: Daca ar fi sa facem un exercitiu de imaginatie, cine credeti ca va fi urmatorul premier al Romaniei? Dar urmatorul presedinte?


T.U.: Asta nu e o chestiune de imaginatie, ci o problema grava de evolutie politica. Inainte de saltul in imaginatie, trebuie sa ne amintim ca: 1) viitorul Prim Ministru si viitorul Presedinte vor fi dati de votul popular, nu de imaginatia individuala; 2) Ponta si Antonescu sint prea mici si prea vorbareti pentru functii atat de grele; 3) criza va vota si ea, dar asta nu inseamna ca romanii nu stiu sa judece cu capul lor", a raspuns Traian Ungureanu.Europarlamentarul democrat-liberal nu crede intr-o posibila alianta a PDL nici cu PSD , dar nici cu PNL, care a fost transformat de Crin Antonescu "intr-o dama de companie a PSD".

 

Interviul integral pe www.gazetadecluj.ro

Comentarii Facebook