Sambata 28 Septembrie

Boc cere Guvernului să construiască blocuri ANL: „Mă interesează foarte mult ce se întâmplă în Floreşti”


La o săptămână de la alegerile locale, Emil Boc nu mai vorbește despre rechinii imobiliari, primarul și-a îndreptat atenția spre tinerii care nu au locuințe. Edilul solicită sprijin de la Guvern pentru construirea de blocuri ANL și locuințe sociale. 

Însă, este preocupat mai exact de ce se întâmplă în Florești, nu la Cluj-Napoca. 

„Propunem Guvernului să lansăm un parteneriat astfel încât să fie reluat programul ANL. Este o urgenţă naţională reluarea programului ANL pentru tineri. A intrat în adormire. Acest program, atât de important în marile aglomerări urbane, nu mai poate fi amânat. 

Dacă se amână ne pierdem cea mai importantă resursă pe care o are această ţară, cea umană. Nimic nu e mai important decât a şti în aceste momente cum să îţi ţii acasă oamenii. La Cluj am reuşit să păstrăm acelaşi număr de populaţie. 

Din acest motiv pe mine mă interesează foarte mult ce se întâmplă în Floreşti, este o modalitate prin care ne putem păstra în continuare resursa umană. Mă interesează ce se întâmplă în zona metropolitană. Din acest motiv facem tren metropolitan şi centură. Tinerii pot rămâne acasă printr-o combinaţie de venituri bune, educaţie, sănătate, infrastructură şi calitate a vieţii”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local. 

Comentarii Facebook