Duminica 8 Septembrie

Boc, mesaj special pentru clujeni după ce a câștigat al șaselea mandat la Primăria Cluj cu un scor mai modest: „Mulțumesc celor care nu m-au votat”


Primarul în funcţie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, câştigă cel de-al şaselea mandat în urma alegerilor de duminică, cu 45% dintre voturi, potrivit numărătorii paralele realizate de liberali. Un scor destul de modest pentru edilul care la alegerile precedente a obţinut 74,72% din voturile exprimate. 

În prima declarație de după alegerile din 9 iunie, Boc transmite că a înțeles mesajul celor care nu l-au votat. Reamintim că, după ce liberalii au numărat 100 dintre cele 184 de secţii de votare din Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL) conducea cu 45% dintre voturile exprimate, fiind urmat de Sabin Sărmaş, candidat independent, cu 30% dintre voturi.

„Cuvintele sunt prea puține pentru a vă putea exprima mulțumirea pentru faptul că duminică d-voastră mi-ați acordat încredere, mi-ați acordat votul, astfel încât să pot continua munca la Primăria municipiului Cluj-Napoca. Vă mulțumesc cu drag și din suflet tuturor celor care m-ați votat, tuturor celor care, dimineață, la prânz sau seara, pe vreme bună sau pe vreme rea, ați venit la vot, m-ați susținut, iar eu n-o să uit niciodată acest lucru și vă mulțumesc. 

De asemenea, vă mulțumesc tuturor celor care nu m-ați votat, vreau să vă asigur că vocea d-voastră a fost ascultată și auzită. La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost, sunt și voi rămâne primarul tuturor clujenilor”, a transmis Emil Boc. 

Comentarii Facebook