Bolojan, lecție valoroasă pentru administrațiile care doar promit! Efectele centurii pe hartă: „Mai mult timp pentru familie, poluare redusă”


Traficul devine mai fluent dinspre Oradea spre Cluj-Napoca după ce în 24 august s-a deschis circulația pe Centura Oșorhei, iar în 31 august s-a deschis și circulația pe întregul traseu al Centurii Aleșd. Președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, a arătat efectele centurii Oșorhei, pe hartă. Blocajele au dispărut, iar centrul Oșorheiului, s-a „înverzit”.

„Efectele centurii Oșorhei... pe hartă. Înainte de deschiderea circulației pe centura Oșorhei, hărțile erau „înroșite”. Asta însemna blocaje în trafic.

După deschiderea centurii, drumul național ce iese din Oradea spre Cluj, prin centrul Oșorheiului, s-a „înverzit”. Blocajele au dispărut și se circulă fluent.

De săptămâna trecută, navetiștii și cei care circulă dinspre Oradea, spre Cluj, câștigă minute bune. Mai mult timp pentru ei și familii, mai puțini nervi și o poluare mai redusă. De astăzi a apărut și pe Google Maps centura Oșorhei. 

În lunile următoare, harta va semnaliza celor care nu știu de noul drum că au o scurtătură pe care o pot folosi. O infrastructură bună contribuie la creșterea calității vieții într-o comunitate”, a transmis Ilie Bolojan. 

verde.jpg

Traseul de 5,8 kilometri al Centurii Oșorhei pornește din sensul giratoriu situat la intersecția cu drumul spre localitatea Cheriu, de pe Centura Oradea, ocolește Oșorhei prin sud și se termină în sensul giratoriu de pe DN1, care face legătura cu localitatea Fughiu. 

Centura, care a fost deja străbătută de sute de maşini, va contribui semnificativ la fluidizarea traficului, preluând o bună parte din cele peste 25.000 de autovehicule care tranzitează zilnic localitatea Oşorhei. Noua centură reprezintă una dintre cele mai importante rute din cele 5 centuri construite în Zona Metropolitană Oradea, contribuind la reducerea semnificativă a timpului de deplasare şi eliminarea blocajelor care se creează adesea pe DN1, la ieşirea din Oradea spre Oşorhei.

Comentarii Facebook