Cei doi tineri care se vor căsători au primit răspunsul de la Emil Boc, despre repararea străzii:„Va fi modernizată, astfel încât să aibă o nuntă frumoasă”


Doi tineri care urmează să se căsătorească peste câteva săptămâni au primit raspunsul dorit de la Primăria Cluj-Napoca, referitor la repararea strazii înainte de marele eveniment. 

Viitorii miri au solicitat municipalității să intervină de urgență de strada Pomet, pentru că le este rușine că invitații la cel mai frumos eveniment din viața lor vor fi nevoiți să circule pe o stradă impracticabilă. 

Situația celor doi tineri l-a impresionat pe primarul Emil Boc, care le-a și răspuns și a transmis că strada va fi modernizată astfel încât mirii și invitații să aibă o nuntă frumoasă. 

Edilul a precizat că o parte din stradă este deja asfaltată, iar cealaltă parte va fi asfaltată după ce se finalizează lucrările pentru utilități. 

Emil Boc a declarat pentru Știri de Cluj că a luat legătura și cu viitoarea mireasă, pe care a informat-o că până în 20 august lucrările de modernizare specifice vor fi finalizate.

"Strada Pomet, unde locuiesc cei care vor avea nuntă la început de septembrie, va fi modernizată cu lucrări specifice străzilor nemodernizate astfel încât mirii și invitații să aibă o nuntă frumoasă! (o parte din strada este asfaltată deja, o altă parte va fi asfaltată după ce se finalizează lucrările de la gaz, apă, electrica). 

Casa de piatră și Nuntă frumoasă tinerei familii! 

Am luat legătura și cu domnișoara Teodora Pop , autoarea sesizării, și am informat-o despre faptul ca până în 20 august lucrările de modernizare specifice vor fi realizate!", a transmis pentru Știri de Cluj primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Citește și: Viitor mire din Cluj, revoltat că rudele vor vedea că „orașul de 5 stele” e plin de gropi: „Mi-e rușine în fața invitaților de halul în care e strada”


Comentarii Facebook