Cluj: Restricții de circulație pe o stradă intens tranzitată din Florești! Traseul unui autobuz se schimbă, iar șoferii trebuie să o ia pe alte rute


Primăria Florești a transmis că joi, 5 septembrie, în intervalul 08:00-14:00, se vor institui restricții de trafic pe strada Eroilor. Este vorba despre tronsonul de drum cuprins între intersecția cu strada Ioan Rusu, până la intrarea în sensul giratoriu de pe DN 1 E 60 (zona Lidl). 

De asemenea, în acest interval orar, linia M26 va circula deviat pe ruta M21, iar șoferii sunt rugați să folosească rute alternative. 

Restricții temporare de circulație în sensul giratoriu (Lidl-DN) pentru asfaltare-joi 5 septembrie a.c.

Primăria comunei Florești informează că joi 5 septembrie a.c. în intervalul 08:00-14:00 se vor institui restricții de trafic pe strada Eroilor, pe tronsonul de drum cuprins între intersecția cu strada Ioan Rusu, până la intrarea în sensul giratoriu de pe DN 1 E 60 (zona Lidl). 

Lucrările de asfaltare fac parte din ansamblul proiectelor derulate pe raza UAT Florești care au ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere la nivelul comunei.

Restricțiile de trafic se aplică tuturor vehiculelor, inclusiv CTP, astfel ca linia M26 va circula deviat în intervalul amintit, pe ruta M21, pentru tronsonul începând de la intersecția Eroilor - Cetății 3, ieșire în DN pe la intersecția semaforizată Cetății cu DN, respectiv retur.

Pe durata lucrărilor vă rugăm folosiți rute alternative de deplasare. Circulația va fi dirijată cu ajutorul echipajelor de poliție locală.

Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au transmis reprezentanții Primrăiei Florești. 

Comentarii Facebook