Clujenii pot verifica online la ce secție de votare trebuie să voteze! Vezi AICI unde votezi la alegerile parlamentare și prezidențiale 2024


Clujenii pot verifica online secțiile de votare pentru alegerile din noiembrie și decembrie

Alegătorii din Cluj-Napoca au posibilitatea de a identifica cu ușurință secțiile de votare unde trebuie să se prezinte pentru alegerile programate pe 24 noiembrie 2024 și 8 decembrie 2024. Pentru a verifica la ce secție sunt arondați, clujenii pot accesa site-ul www.primariaclujnapoca.ro, în secțiunea „Alegeri 2024”, sau pot vizita www.registrulelectoral.ro, unde se află informațiile necesare în secțiunea „Află care este secția ta de votare”.

Publicarea acestor informații este realizată în conformitate cu prevederile legale stipulate în art. 20 alin (5) din Legea nr. 208/2015, modificată și completată, precum și cu art. 41 din Legea nr. 370/2004, care reglementează alegerile pentru Președintele României. Această inițiativă vine în sprijinul alegătorilor, facilitând accesul rapid la informațiile necesare pentru a se asigura că votul lor este exprimat în mod corect și la secția corespunzătoare.

Comentarii Facebook