Vineri 18 Octombrie

Clujenii se plâng că stau în picioare în parcuri: „Părinții care însoțesc copiii în parc nu au o bancă pe care să se așeze”


O femeie din Cluj-Napoca și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu lipsa băncilor de pe marginea aleilor din Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor.

Ea a relatat că părinții care își duc copiii în parc nu au unde să se așeze până cei mici se joacă. De asemenea, clujeanca susține că ar fi nevoie de mai multe locuri de parcare pe strada Voroneț, în proximitatea parcului. 

Parcul Tineretului necesită bănci pe marginea aleii și în parcul de copii, precum și parapeți pe marginea aleii. Părinții care însoțesc copiii în parc nu au o bancă pe care să se așeze, în timp ce copiii se joacă cu bicicleta sau se plimbă.

Toată aleea ar trebui să presărată cu bănci, de aceea este numit parc! Vă rog să transmiteți mai departe necesitatea parcărilor la intrarea din strada Voroneț, necesitatea băncilor în întregul parc și necesitatea asigurării siguranței copiilor”, a transmis o clujeancă într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook