Sambata 28 Septembrie

Clujenii vor avea parte de covrigi și plăcinte la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. A fost scos la licitație un spațiu pentru simigerie


Pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj urmează să apară o zonă pentru activități de alimentație publică, mai exact simigerie, în zona plecări. Un loc destinat pentru această activitate a fost scos la licitație publică.

Un spațiu de închiriat destinat desfăşurării activităţii de alimentație publică – simigerie, a fost scos la licitație publică de către Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Spațiu are o suprafață totală de 13mp, fiind situat în terminalul pasageri plecări, în zonă publică, la parter, în proximitatea filtrului de securitate din latura de Est a Terminalului Plecări.

Scopul procedurii de licitație publică este închirierea unui spațiu destinat desfăşurării activităţii de alimentație publică – simigerie, identificat ca spațiul P75-B4, Terminal Pasageri PLECĂRI, zonă publică, parter, în proximitatea filtrului de securitate din latura de Est a Terminalului Plecări, având o suprafață totală de 13 mp., aparținând domeniului privat al Județului Cluj, aflat în administrarea regiei, închiriat conform Hotărârii Consiliului Județean Cluj nr. 112/28.05.2020 și în temeiul dispozițiilor O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, art. 332 – 333.

Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: prin mijloace electronice sau pe suport de hârtie, de la sediul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. Serviciul Achiziții Publice, în urma unei solicitări scrise pe adresa de e-mail: office@airportcluj.ro.

Data-limită de depunere a ofertelor este 24.10.2024, ora 08:50.     


Comentarii Facebook