Duminica 8 Septembrie

”Cred în șansele mele la Primaria Clujului! Discuțiile pentru viceprimar, nu au sens acum/Depindem de votul cetățenilor”- Aurelia Cristea(PSD)


”Discuțiile pentru funcția de viceprimar, nu au sens, deocamdată! Eu cred în șansele mele pentru fotoliul de primar/ Apoi vom vedea, în funcție de câte voturi obținem, deci de câți consilieri locali vom avea. Evident, îmi voi juca toate cărțile”

În urma apariției în spațiul public a informației conform căreia Aurelia Cristea ar putea deveni viceprimar dacă Emil Boc câștigă din nou alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, candidata PSD a făcut o declarație fermă, reafirmându-și încrederea în șansele sale de a câștiga cursa electorală.

"Eu sunt candidatul PSD pentru Primăria Cluj-Napoca și cred cu tărie în șansele mele. Am un proiect de guvernare locală bine structurat, documentat cu specialiști din domeniile vizate. Am o experiență managerială și antreprenorială bogată, sunt un om al dialogului, orientat spre a rezolva problemele oamenilor și am dovedit asta în mandatul de parlamentar. Am abordat cu mult curaj teme sensibile și am dovedit că le duc la bun sfârșit, nu am și nu am avut niciodată înțelegeri sau interese ascunse" a declarat Cristea.

Aurelia Cristea susține că punctul forte al candidaturii sale în reprezintă echipa de consilieri formată din profesioniști tineri din diverse domenii: "Am o echipă de consilieri foarte bună, tineri, profesioniști, profesori, antreprenori, economiști, juriști, medici".

În ceea ce se va întâmpla după alegerile din 9 iunie 2024, Aurelia Cristea susține că își va folosi toate cărțile pe care le avea la acel moment, totul depinzând, evident de votul clujenilor. 

”Am credința că cetățenii ne vor acorda votul pentru o reprezentare mai mare  în consiliul local ca să facem și proiectele pe care  și le doresc ei nu numai proiectele propuse pe hârtie ale PNL. În functie de asta, așa cum e și normal, voi utiliza toate cărțile pe care le vom avea nu pentru o funcție, ci pentru a crea o majoritate care să livreze cetăățenilor proiectele care răspund nevoilor lor zilnice”. 

Acest articol este unul publicitar al PSD, oferit în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Cod mandatar CMF: 21240002

Comentarii Facebook