Dezastru pe strada Mamaia din Cluj! Piatra cubică se desprinde, iar oamenii se tem că-și distrug mașinile: „Drumul este aproape impracticabil”


Mai mulți clujeni care locuiesc pe strada Mamaia din Cluj-Napoca și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu starea pavajului cu piatră cubică. 

Chiar dacă nu a trecut mult timp de la finalizarea reamenajării malurilor Someșului, proiect care a cuprins și modernizarea străzii Mamaia, clujenii susțin că drumul este aproape impracticabil din cauza pietrei cubice care s-a desprins în mai multe locuri. 

Din păcate, pavajul nu a rezistat prea mult traficului intens, iar dorința municipalității de a avea pavaje cu piatră cubică pe strada Mamaia s-a dovedit a fi un real eșec. 

Piatra cubică de pe strada Mamaia începe să se deplaseze în mai multe zone. Este necesară o intervenție de remediere și, probabil, o cimentare a pietrei cubice, dat fiind fluxul extrem de mare de mașini de pe această stradă, fapt care a dus la starea actuală, la nici un an de la finalizarea reamenajării.”, a reclamat un locuitor din zonă. 

Oamenii din zonă au solicitat Primăriei Cluj-Napoca să dispună asfaltarea străzii pentru a remedia problema, mai ales că, pe lângă starea drumului, sunt seranjați și de vibrațiile generate de mașinile care trec peste piatra cubică. 

Strada Mamaia arată groaznic, tot nisipul dintre piatra cubică a sărit, iar mai nou și pietrele sunt afară. Este foarte rău pe porțiunea respectivă și ne distrugem mașinile pe un astfel de drum. Vă rog să rezolvați problema, drumul respectiv este aproape impracticabil și se află într-o zonă centrală a Clujului.”, a semnalat un clujean. 

Strada Mamaia e deteriorată, piatra cubică pusă prost - cu spații mari între ele - sare de la loc... O soluție ar fi asfaltarea (pe banii firmei care și-a bătut joc).”, se arată într-o altă sesizare. 

Comentarii Facebook