Miercuri 2 Octombrie

După 10 ani avem, în sfârșit, prima dezbatere prezidențială, după 10 ani! Va fi organizată de UBB Cluj. Candidații, față în față cu profesori și studenți!


După 10 ani de la ultima dezbatere prezidențială, care a avut loc în 2014, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și Digi24 îi aduce în fața alegătorilor pe candidații la prezidențiale, pe 18 noiembrie 2024

Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, George Simion, Kelemen Hunor și Ludovic Orban sunt invitați în studioul Digi24 să răspundă la cele mai presante întrebări ale societății. Dezbaterea va fi moderată de jurnaliștii Liliana Ruse și Cosmin Prelipceanu, alături de care se vor afla profesori și studenți ai Universității Babeș-Bolyai, precum și jurnaliști. 

Daniel David, rectorul UBB Cluj, a declarat că a avea acces la adevăr este fundamental și se bucură de parteneriatul cu Digi24. 

Cred că prin acest parteneriat pe care îl încercăm, facem două lucruri importante. Unu, Facem un bine politicienilor, pentru că îi ajutăm să-și exprime ideile și viziunile într-un cadru constructiv și doi, mai important decât unul, facem un bine țării și oamenilor, fiindcă îi ajutăm să înțeleagă în esența lor, dar și cu nuanțele necesare, perspectivele angajate de diverși politicieni. Și uite că, în contextul în care se află lumea astăzi cred că a avea acces la adevăr este fundamental, așa că mă bucură parteneriatul. Sper să fie util pentru țară și pentru oameni”, a spus Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai, în Jurnalul de Seară, notează Digi24.ro



Comentarii Facebook