Duminica 29 Septembrie

Emil Boc a părăsit ședința de Consiliu Local pentru ”alte evenimente”. Surpriză! S-a dus, de fapt, să dea un interviu. Ce s-a întâmplat in lipsa lui


La prima ședință a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de după alegeri au fost pe ordinea de zi nu mai puțin de 41 de proiecte de hotărâri, propuse chiar la inițiativa Primăriei. 

Este vorba de transferul unor terenuri, aprobarea unor planuri urbanistice, alocarea unor sume de bani și multe altele.

După formalitățile de început, primarul a avut un monolog de circa 15 minute, în care a prezentat de ce sunt necesare unele dintre hotărârile propuse, apoi a răspuns la întrebări primite de la trei consilieri, iar când au început dezbaterile propriu-zise și votul, s-a ridicat și a plecat. 

La debutul ședinței, care a început la ora 10, primarul anunțase : ” Referitor la ședința de Consiliu de azi am rugămintea, dacă sunt intrebări punctuale să mi le adresați în acest moment pentru că din nefericire trebuie să plec la alte evenimente pe care le am antamate ulterior convocării ședinței de Consiliu Local.”

Cei care se așteptau ca primarul Emil Boc să fi plecat la vreo întâlnire cu un ambasador sau semnarea unui contract pentru lucrări publice, au fost surprinși să-l vadă în foarte scurt timp la un interviu online dat unui ziar local. În acest interviu a vorbit mai întâi, peste jumătate din timp, despre echipa națională de fotbal, apoi despre integrarea Ucrainei și Rep Moldova în UE și despre criza locuințelor, care nu este locală, ci europeană, în viziunea sa.

În timp ce Emil Boc vorbea online despre Campionatul European de fotbal, consilierii locali, cu excepția opoziției, au votat cedarea cu titlu GRATUIT a unui teren de uriaș. de 2000 m2, aflat pe strada Dorobanților, către ADR Nord Vest. Șocant este că această Agenție are un imobil NEFOLOSIT, cu 4 nivele, construit recent la marginea orașului.

Înregistrarea ședinței de Consiliu Local o puteți vedea aici

Citește și :

Primăria Cluj dă GRATUIT un teren URIAȘ aproape de centrul Clujului unei agenții, pentru un nou sediu/ Agenția mai are un sediu nou ce stă gol



Comentarii Facebook