Emil Boc, cel mai longeviv primar al Clujului, împlinește azi 58 de ani. Edilul spune că nu face nimic special de ziua lui: „Nu dau, nu primesc de băut”


Cel mai longeviv primar din istoria Clujului, Emil Boc, își serbează vineri, 6 septembrie, ziua de naștere. Edilul împlinește astăzi 58 de ani.

Cu toate acestea, primarul Clujului, a declarat într-o intervenție radio că nu face nimic special în această zi. Ba chiar mai mult, nu dă de băut și nici nu primește.

„Nu am sărbătorit ziua de naștere nici la 18 ani, deci nu o sărbătoresc nici acum. Nu dau, nu primesc de băut. Ăsta e principiul meu”, a spus Emil Boc, la un post de radio local.  

Edilul a mai spus că nu vrea nici cadouri de ziua lui:

„Dacă slujești binele în fiecare zi, ăla e cel mai mare cadou pe care ți-l poți face”.

Emil Boc, născut pe 6 septembrie 1966 în satul Răchițele, a absolvit atât Facultatea de Istorie și Filosofie, cât și Facultatea de Drept la Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca.

Pe lângă cariera sa academică, Boc a avut și un parcurs politic stufos. A început ca membru al PD, continuând în PDL, partide pe care le-a condus ca președinte, iar în prezent este membru al PNL.

Între 2000 și 2004, a fost deputat de Cluj, iar în 2004 a obținut primul său mandat ca primar al municipiului Cluj-Napoca. De atunci, a fost reales în mod constant, cu excepția perioadei 2008-2012, când a deținut funcția de prim-ministru al României.

Comentarii Facebook