Emil Boc: ”Cu mașina trebuie să te comporți ca și cu soacra! Eu am o soacră extraordinară, dar...” - VIDEO


Primarul Emil Boc a comparat mașina cu soacra și a spus că nu trebuie să o lași să îți controleze viața. 

Emil Boc a discutat la Untold, la scena Digi, despre mașini, betonare și urbanism. Edilul a comparat mașina cu soacra, într-un mod plastic. 

La discuție a participat Marius Cristea, expert în sustenabilitate, care a povestit cum ar trebui făcută „debetonizarea” orașelor pentru ca oamenii să înțeleagă că este spre binele lor să-și lase mașina acasă și să folosească transportul public. Primarul Clujului, Emil Boc, a explicat plastic că trebuie să te porți cu mașina, cum te porți cu soacra, a spus jurnalistul Digi, Florin Negruțiu.

Cu mașina trebuie să te comporți ca și cu soacra. Eu am o soacră extraordinară și să le dea Dumnezeu la toți așa ceva. Nu, soacra e parte a familiei, dar nu trebuie să-ți controleze viața La fel și mașina e parte a familiei, dar să nu-ți controleze viața, să depinzi de ea, să mergi la serviciu, să mergi la Untold, să mergi la distracție, să mergi oriunde ai ceva de făcut. Nu, mașina e acolo în familie, dar prioritatea este altceva decât mașina. Vorbesc despre transportul public, bicicleta alte forme de ride sharing”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook