Emil Boc, elogii la adresa lui Nicolae Ciucă, la Consiliul Național PNL: ,,Când aude o alarmă fuge spre pericol, ca noi ceilalţi să fim în siguranţă”


Emil Boc a afirmat, la desemnarea lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Președinție, că România  are nevoie de „un model economic care în primul rând pune accent pe producerea de bogăţie, de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi”.

Emil Boc a atacat şi el voalat PSD la consiliul care l-a desmenat pe Nicolae Ciucă drept candidat al PNL la alegerile prezidenţiale. „România are nevoie de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi. Adversarii noştri, unii dintre ei, pun căruţa înaintea cailor, prima dată să împartă înainte de a produce. PNL a înţeles că nu poţi să împarţi ceva înainte de a produce”.

Emil Boc a enumerat mai multe motive pentru care românii ar trebui să îl voteze pe Nicolae Ciucă în funcția de Președinte al României.

„Acum trăim asemenea momente, când noi suntem în căutare, ca români, a unei busole politice. Pe bună dreptate se pune întrebarea cine este preşedintele care este capabil să ducă ţara înainte, şi nu spre regres? Cine este preşedintele care este capabil să ofere stabilitate şi securitate ţării când ai război la graniţă? Cine este preşedintele capabil să impună agendă reformistă în interior şi să aibă o agendă europeană pentru România? (…) Cine este preşedintele care este capabil să fie un gardian al democraţiei să apere statul de drept, independenţa justiţiei, să apere drepturile şi libertăţile oamenilor? (…) Un om care a demonstrat servind patria că el atunci când aude o alarmă fuge spre pericol, ca noi ceilalţi să fim în siguranţă, acesta este Nicolae Ciucă”, a afirmat Emil Boc.

El a spus că PNL are şi menirea istorică să-şi menţină ceea ce a câştigat şi să dea în continuare viitorul preşedinte al României, scrie Agerpres.


Comentarii Facebook