„Execuția pentru școala nouă din Florești este în licitație începând de astăzi”, anunță Pivariu. E cel mai mare proiect gestionat de Primăria Florești!


În noua școală din comuna Florești vor învăța aproximativ 900 de elevi, iar spațiul va dispune de 36 de clase moderne. Execuția lucrării este în licitație, începând de astăzi. Potrivit primarului Bogdan Pivariu acesta este cel mai mare proiect gestionat de primăria Florești în ceea ce privește suma de bani alocată.

„Așteptăm cu nerăbdare să demarăm proiectul noii școli verzi. Este un contract semnat deja. Urmează să fie pus la dispoziția noastră proiectul și să-l scoatem la licitație. Un lucru foarte important, aici spun pentru prima dată pentru că în dimineața asta am văzut și eu, s-a publicat pe platforma electronică de licitații publice (SEAP) execuția viitoarei școli. 

sc.jpg

Deci școala nouă din Florești a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește licitația pentru execuția ei. Va fi una dintre cele mai moderne școli din România, unde vor învăța peste 1.000 de copii într-un schimb. Execuția pentru școala nouă este în licitație începând de astăzi”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Comuna Florești va avea încă o școală cu peste 1000 de locuri, construită la standarde moderne, în contextul în care cererea este peste capacitatea unităților de învățământ existente. Valoarea proiectului este de 11 milioane de euro. 

Comentarii Facebook