Floreștiul va avea singurul parc din România cu piste de Dirt bike și Pumptrack la standarde competiționale. Parcul sportiv se deschide mâine! VIDEO


Floreștiul va avea singurul parc din România cu Piste de Dirt Bike și Pumptrack la Standard Competitional – Inaugurarea are loc mâine

Floreștiul se pregătește să devină un centru de activitate sportivă, inaugurând mâine, la ora 9:30, singurul parc din România dotat cu piste de Dirt Bike și Pumptrack integrate la standarde competiționale. Acest proiect inovator, anunțat de primarul Bogdan Pivariu, va transforma Floreștiul într-un loc ideal pentru pasionații de sporturi diverse.

„Sportul are puterea de a schimba lumea”, a declarat primarul, subliniind impactul pozitiv pe care sportul îl are asupra comunităților. Parcul Sportiv Florești va oferi facilități pentru o gamă variată de sporturi, inclusiv fotbal, baschet, tenis de câmp, beach volei, atletism, ciclism, role și calisthenics.

Screenshot 2024-10-25 223751.png

Prin această inițiativă, Floreștiul nu doar că îmbunătățește infrastructura sportivă, dar creează și oportunități valoroase pentru sportivii amatori și profesioniști din zonă. Primarul a mulțumit tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect și le-a urat succes sportivilor din comunitate.

„Sportul are puterea de a schimba lumea. Prin acest parc, Floreștiul devine din ce în ce mai sănătos”, a încheiat primarul Bogdan Pivariu, invitând toți cetățenii să participe la inaugurare și să se alăture noii comunități sportive a încheiat primarul, invitând toți cetățenii să participe la inaugurare și să se alăture noii comunități sportive.

Screenshot 2024-10-25 223726.png

Screenshot 2024-10-25 223716.png

Comentarii Facebook